Republika – Srpski telegraf – Najnovije Vesti

Republika – Srpski telegraf – Najnovije Vesti

Republika je portal nezavisne dnevne novine Srpski telegraf.

Tri čarobne destinacije za nezaboravni vikend u Italiji


Iako je period praznika iza nas, to ne znači da vreme nije idealno za početak planiranja prijatnog vikend putovanja. Nakon radne nedelje odmor i predah od svega je preko potreban, a uvek šarmantna Italija odličan je izbor za kratki beg od stvarnosti.

JOGURT SA SUSAMOM PROTIV PSORIJAZE: Izlečite iritantne ljuspice na koži prirodnim putem


Iako lek za problem ljušćenja ne postoji, tegobe se mogu umanjiti adekvatnom negom kože, a važno je da se promeni režim ishrane, koja mora da bude izbalansirana i puna vitamina.

HOROSKOP ZA 27. 5. - Blizanci kuju planove, Škorpije se zaljubljuju


Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Ovo su najgore navike svakog horoskopskog znaka dok je u vezi!


Umesto da krivite brojne druge faktore za svoje loše ponašanje u vezi, jednostavnije je da sve svalite na svoj horoskopski znak - lakše je.

U ovim godinama ljudi najviše uživaju u seksu! Nisu dvadesete


Ako ste mislili da su dvadesete godine razdoblje najuzbudljivijeg i najzanimljivijeg seksualnog iskustva, pogrešili ste! Ispitivanje koje je sproveo portal za upoznavanje Lumen pokazalo je da osobe starije od pedeset godina u toj dobi doživljavaju najuzbudljiviji seks u životu!

Mislite da su udate žene s decom srećnije, e pa ovo istraživanje će vas potpuno iznenaditi!


Istraživanje je pokazalo da su veći nivo sreće prijavile one žene koje su bile u braku od onih koje to nisu, ali samo dok je njihov suprug bio u prostoriji.

Čistka u SDSM: Zaev smenio šest potrpredsednika i generalnog sekretara


Centralni odbor SDSM razrešio je večeras svih šest potrpredsednika i generalnog sekretara te vladajuće partije u Severnoj Makedoniji.

Jovanov: Odlukom da bude "ispod šatora", opozicija pokazala da je protiv konsenzusa


Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je da je parlament mesto za dogovor između vlasti i opozicije, jer o konsenzusu oko ključnih stvari za državu ne može da se razgovara "ispod šatora ili na Tviteru".

ITALIJANI NA VRHU: Alfa Romeo je luksuzna marka kojoj se najviše veruje


Prema najnovijoj studiji, najviše poverenja u marku imaju upravo vlasnici Alfa Romea.

Kupio ženi lek, pa je zapalio: Crni detalji iz istage jezivog zločina u Molu


Ugljenisano telo Slavice Ludman (47) nađeno je preksinoć u porodičnoj kući u Molu. Nju je, kako se sumnja, polio benzinom i zapalio suprug Karolj Ludman (58), koji je u požaru zadobio teške opekotine.

Povezane vesti