Republika – Srpski telegraf – Najnovije Vesti

Republika – Srpski telegraf – Najnovije Vesti

Republika je portal nezavisne dnevne novine Srpski telegraf.

Saznajemo! Ruski premijer imao susret van protokola: Medvedev sa Srbima s Kosova


U subotu je, mimo protokola, iza zatvorenih vrata održan sastanak Srba sa Kosova i Metohije i ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, a do susreta je došlo na njegovu inicijativu, saznaje Srpski telegraf.

Kurs dinara 117,63


Zvanični srednji kurs dinara prema evru danas iznosisi 117,6300 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na petak, objavila je Narodna banka Srbije.

U Rusiji testiraju nove lekove za imunoterapiju protiv raka!


Ruski stručnjaci razvijaju i testiraju lekove za imunoterapiju u borbi protiv raka koji su jeftiniji, ali podjednako efikasni kao i strani pandani. Preparati su zasnovani na životinjskim i veštačkim monoklonskim antitelima, koja uključuju odbrambene mehanizme organizma u borbu protiv malignog tumora.

Pas čuva vaše zdravlje: Ovaj ljubimac sprečava moždani udar


Mnogi vlasnici koji imaju psa kažu da "ljubav koju oni pružaju ne može da se meri ni sa čim". Osećaj koji se budi u čoveku kada shvati da je voljen, ne samo da izaziva zadovoljstvo, već i čuva zdravlje i time produžava svoj život.

(FOTO) Vila porodice Adams otvara svoja vrata za posetioce!


Vila uređena po ugledu na kultnu seriju, biće dostupna za posete ljubitelja horora.

Napravite 2 šećerna pilinga kod kuće! Jedan da uklonite perut i očistite vlasište, drugi da regenerišete kožu tela


Često kod kuće možemo pronaći proizvode koji se mogu uspešno koristiti u nezi našeg tela.

Bol prolazi: Ljudi rođeni u ovim znakovima doživeće ogromne promene


Loš period se završava. Ovi znakovi zodijaka imali su ciklus koji je bio obeležen bolom i vremenom kada ništa nije išlo kako treba. Sada je došao red na promene. Konstelacije planeta na nebu, naročito prestanak retrogadnog hoda Plutona, doneće obilje radosti, dobrog raspoloženja i vreme koje će biti ispunjeno radošću.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. 10. - Bikovi i Ovnovi biće zadovoljni na poslu, ali neka se čuvaju prehlade!


Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

Ako radite OVIH 10 STVARI, onda ste dobri u krevetu!


Ono što nam umanjuje seksualnu veštinu su nedostatak vremena, usredsređenost samo na sebe, inhibicije, manjak tehnike i "mozak koji ne želi da se isključi".

Zašto veš ne treba da perete na manje od 40 stepeni?


Posebno je opasna temperatura od 30 stepeni jer mnoge bakterije mogu preživeti te uslove.

Bregzit sapunica: Izlazak Britanije iz EU mogao bi da se dogodi tek sledeće godine


Evropska unija će odložiti Bregzit do januara 2020. godine ako britanski premijer Boris Džonson sledeće nedelje u parlamentu ne dobije podršku za svoj dogovor.

SPC o grčkom priznavanju Pravoslavne crkve Ukrajine: Raskol postao još dublji


Srpska pavoslavma crkva ocenila je da je atinski arhiepiskop Jeronim juče praktično priznao Pravoslavnu crkvu Ukrajine i to na liturgiji koju je služio u Solunu, a na kojoj je kao jedan od autokefalnih poglavara pominjan i mitropolit kanonski nepriznate Ukrajinske pravoslavne crkve.

Ovo nikako ne biste smeli da radite automobilu: Osam grešaka uništava kola!


Hoćete da vam automobil duže traje, da se ređe kvari, da vas održavanje košta jeftinije? Ukoliko ste potvrdno odgovorili na ova pitanja, pažljivo pročitajte ovaj tekst jer velika većina vozača pravi bar neke od grešaka koje su u njemu navedene i za to, verovatno i ne znajući, plaća debelu cenu.

Zavetnici doneli odluku: Izlazimo na izbore


Zavetnici su danas najavili izlazak na predstojeće parlamentarne.

Povezane vesti