Republika – Srpski telegraf – Dnevne novine

Republika – Srpski telegraf – Dnevne novine

– Dnevne novine

Republika je portal nezavisne dnevne novine Srpski telegraf.

Napadnuti pekar zbunjen oružanim napadom: Ne znam ko je hteo da me UBIJE ni zašto!


Niška policija i dalje radi na rasvetljavanju pucnjave koja se dogodila prekjuče oko četiri sata ujutru, kada je nepoznata osoba u Ulici despota Stefana u naselju Durlan pucala na pekara Milana Radosavljevića, koji je, srećom, ostao nepovređen.

OSUĐENA LAŽNA DOKTORKA: Ubila ženu SILIKONOM koji je kupljen preko INTERNETA, pa pobegla u London!


Lažna lekarka iz Britanije osuđena je na godinu dana zatvora zbog smrti američke TV producentkinje, kojoj je ubrizgala silikon u zadnjicu kako bi je povećala.

SMRT NOVOSADSKOG INVESTITORA: Žabac dve godine pod istragom!


Ni posle dve godine nije završena istraga protiv bivšeg dečka pevačice Goce Božinovske, Nebojše Tubića Žapca (58), osumnjičenog da je u novembru 2017. pretukao Spasoja Miličevića (63), investitora iz Novog Sada, koji je dan kasnije preminuo u bolnici.

Na koji način STRES koji RODITELJI doživljavaju na poslu utiče i na njihovu DECU?


Sve negativno što se dešava na poslu duboko utiče na psihu roditelja koji neretko svoje probleme s posla nose kući i tako ugrožavaju psihičko zdravlje svojih mališana, ali i odnos s njima.

Divlje svinje navalile na kokain: Albanci zakopali drogu u šumi, životinje im sve pojele!


Divlje svinje su do sada zadavale pravu muku zemljoradnicima, farmerima, vinogradarima, pa i vozačima automobila, a na taj spisak, dodali su i jednog novog nepirijatelja i to ni manje, ni više, nego dilere droge. Naime, jedna kriminalna organizacija iz Toskane, ostala je bez kokaina u vrednosti od nekoliko desetina hiljada evra, pošto im je krdo divljih svinja doslovno pojelo, te i uništilo kokain koji su zakopali u zemlji.

Uskoro ukidaju klasične saobraćajne znakove: Evo čime će ih zameniti!


Da li će Velika Britanija zaista ukinuti saobraćajne znakove, kao što se navodi u najnovijoj saobraćajnoj strategiji, u kojoj je čak određeno i kad bi to trebalo da se dogodi.

Prevara sa zapošljavanjem u inostranstvu: Javili se na oglas za posao u Danskoj, pa OSTALI OPELJEŠENI na parkingu u Nišu!


Umesto odlaska na posao u Dansku, petnaestak radnika sa juga Srbije ostalo je kraće za po 12.800 dinara, koliko su platili lažnim poslodavcima na ime troškova navodnog osiguranja tokom planiranog tromesečnog boravka u ovoj skandinavskoj zemlji.

Povezane vesti