Nezavisne novine – Magazin

Nezavisne novine – Magazin

Nezavisne novine su dnevni list koji izlazi u Banja Luci, a distribuira se u cijeloj Bosni i Hercegovini i dijelovima regiona.

Dio su banjalučke medijske kompanije „Dnevne nezavisne novine“. U okviru kompanije postoje: Nezavisne novine, Nes Radio, Radio Nes Kastra i internet portal.

Nisu ispunili zadatke, šefovi ih natjerali da puze ulicom

Na internetu se pojavio skandalozan snimak kineskih radnika koji su morali da puze na prometnoj ulici i to za kaznu jer nisu ispunili zadate poslovne ciljeve.

Vic dana: Imaš li para?

Perica se spremio za izlazak pa pita oca: "Tata, imaš li para?"

Dogodilo se na današnji datum, 20. januar

Danas je nedjelja, 20. januar, 20. dan 2019. Do kraja godine ima 345 dana.

Modrić na druženju u Madridu sa srpskim folk pjevačem

Luki Modriću jedan od omiljenih pjevača je Marko Perković Tompson kojeg je uspio ugurati na doček svjetskih doprvaka u Zagrebu, a sada je otkriveno i da je u dobrim odnosima s poznatim srpskim folk pjevačem Acom Pejovićem.

Kako muškarac treba vezati šal?

Ako ste se odlučili poboljšati ili upotpuniti vaš stil, šal je odličan izbor za vas. On može puno toga vizualno napraviti vašoj kombinaciji, stoga uz odgovarajuću boju i vrstu materijala od kojeg je napravljen ključno je i znati kako ga vezati.

Riješena misterija Uskršnjih ostrva?

Drevni stanovnici Uskršnjih ostrva gradili su poznate masivne i tajanstvene kamene statue blizu izvora pitke vode, tvrde naučnici.

Australijanac ispekao komad mesa u automobilu

Muškarac iz gradića Mildura u Australiji objavio je fotografiju kojom je želio da pokaže svijetu koliko je trenutno vruće u njegovoj zemlji.

Vic dana: Mujo bi sve zbog Fate

Mujo poveo Fatu na pecanje, pa kad su stigli do rijeke on sve pripremi, zabaci udice, sjedne i otvori pivo.

Evo kako muškarci zamišljaju idealnu ženu

Čini se da, kada upitate muškarce da opišu ženu koju bi najradije oženili, uvijek opisuju mlade žene u svojim dvadesetim godinama.

Halid Bešlić operisan u Minhenu

Popularni pjevač Halid Bešlić (65) operisan je prije nekoliko dana u jednoj bolnici u Minhenu.

Maraju Keri bivša asistentkinja ucjenjivala eksplicitnim snimcima?

Godinu nakon što je "popila tužbu" bivše menadžerke Stela Buločnikov za seksualno uznemiravanje, pjevačica Maraja Keri ponovo je u problemima.

Čarli Šin slavi prvu godinu od kako ne pije

"Odlično se osjećam. Nije bilo lako, ali sam uspio izaći iz toga svega, rekao je Čarli Šin (53) za američke medije. Zvijezda serije 'Dva i po muškarca', proslavio je prvu godinu otkako ne pije.

Konačno objavljen snimak Dačićevog "nastupa" pred Putinom

BEOGRAD - Kako je obećao, tako je i ispunio. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić latio se mikrofona i zapjevao ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, tokom svečanog ručka u Palati Srbije.

Sicilijanski grad prodaje kuće za jedan evro

Iako zvuči gotovo nemoguće, u gradiću Sambuka di Sicilia se po cijeni od jednog evra može kupiti kuća ili stan.

Lukas: Sonja i ja smo se pomirili kao ljudi, ali ne kao par

Nedavno se u medijima pojavila vijest da su se Aca Lukas i majka njegove najmlađe kćerke Viktorije, Sonja Vuksanović pomirili, a i zajedno su proslavili Božić u jednom restoranu. Sada je slavni pjevač potvrdio tu informaciju i pojasnio u kakvim su oni sada odnosima.

Povezane vesti