Nezavisne novine – Magazin

Nezavisne novine – Magazin

Nezavisne novine su dnevni list koji izlazi u Banja Luci, a distribuira se u cijeloj Bosni i Hercegovini i dijelovima regiona.

Dio su banjalučke medijske kompanije „Dnevne nezavisne novine“. U okviru kompanije postoje: Nezavisne novine, Nes Radio, Radio Nes Kastra i internet portal.

Severinu napustio još jedan saradnik?

Pjevačica Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

Lepa Brena zabranila da je zovu baba

Prilikom davanja posljednjeg intervjua, Lepa Brena je, na samom početku, otkrila da će ga prekinuti ukoliko je novinar bude oslovljavao kao “babu”.

Di Kaprio investira u alternativu tradicionalnim bankama

Američki glumac Leonardo Di Kaprio, poznat kao ekološki aktivist i investitor u različite održive poslove, pridružio se kreiranju alternative tradicionalnim bankama.

Koliko je seks za jedno veče dobar za mentalno zdravlje?

Dok seks u vezi poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sistema, smanjuje depresiju i jača imunitet, to vjerovatno nije slučaj sa seksom za jednu noć.

Strašno priznanje: Milica Dabović razmišljala o samoubistvu

Milica Dabović priznala je da je pokušala sebi da oduzme život, u vrijeme kada je bila ponižavana i kada je prolazila kroz strašne godine u košarkaškoj karijeri.

Dogodilo se na današnji datum, 25.mart

Danas je ponedjeljak, 25. mart, 84. dan 2019. Do kraja godine ima 281 dan.

Vic dana: Perica i učiteljica

Perica pita učiteljicu:

Žene u čudu: Muškarci u krevetu žele ovo više od bilo čega

Nisu perverzije u pitanju niti bilo kakvo eksperimentisanje.

Savjetuju joj razvod ako ne želi da "strada" zbog njega

Američka televizijska voditeljka Vendi Vilijams je pozvala manekenku Hejli Boldvin da se razvede od pjevača Džastina Bibera, uprkos činjenici da se par vjenčao prije nekoliko mjeseci, prenosi Dejli Mejl.

Koji trikovi ispod pokrivača uzbuđuju vaš horoskopski znak

Ako još ne znate kako da zadovoljite vašeg partnera ili partnerku u spavaćoj sobi, možda treba da razmislite o njegovom, odnosno njenom horoskopskom znaku.

Darko Lazić zbog dugova počinje nastupati

​Pjevač Darko Lazić se poslije saobraćajne nesreće koju je imao u oktobru prošle godine uspješno oporavlja, a sada je već primoran i vratiti se na scenu.

Evo sa kim je zapravo Lejdi Gaga u vezi

​Dodjela Oskara ostaće upamćena po nastupu Lejdi Gage i Bredlija Kupera prepunom emocija i uzavrele strasti i to pred glumčevom ženom, Irinom Šajk.

Dogodilo se na današnji datum, 24. mart

Danas je nedjelja, 24. mart, 83. dan 2019. Do kraja godine ima 282 dana.

Vic dana: Mujo gastarbajter

​Mujo se zaposlio u Njemačkoj i nakon godinu dana na baušteli odluči iskoristiti par dana godišnjeg za posjet obitelji kod kuće. Nazove on burazera Ibru prije puta i upita:

Strejsend izazvala buru kritika zbog komentara o kralju popa

​Američka pjevačica i glumica Barbra Strejsend našla se na meti oštrih kritika zbog izjava u kojima je relativizovala optužbe za seksualno zlostavljanje djece iznjete na račun Majkla Džeksona u dokumentarcu "Living Neverland".

Povezane vesti