Nezavisne novine – Magazin

Nezavisne novine – Magazin

Nezavisne novine su dnevni list koji izlazi u Banja Luci, a distribuira se u cijeloj Bosni i Hercegovini i dijelovima regiona.

Dio su banjalučke medijske kompanije „Dnevne nezavisne novine“. U okviru kompanije postoje: Nezavisne novine, Nes Radio, Radio Nes Kastra i internet portal.

Jelena Rozga u vezi sa 12 godina mlađim Beograđaninom

Jelena Rozga prema pisanju domaćih medija od letos uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim Beograđaninom, o kome ne želi da govori za javnost, a kako se navodi pored njega je neizmjerno srećna.

Severina zna ko je kriv za puštanje eksplicitnog snimka

Pjevačica Severina Kojić kroz svoju karijeru nije bila pošteđena skandala i velike pažnje javnosti koja svaki njen potez prati i dan danas. Međutim, ništa ne može da se poredi sa vremenom kada se pričalo o njenom eksplicitnom snimku s jahte koji je dospio u medije.

Rada Manojlović: Plašim se za život

Radmila Manojlović (34) već duže vrijeme muči muku sa spavanjem, a lijekove za smirenje nikako ne uspijeva da izbaci i da prestane da ih uzima.

Aleksandra Mladenović otkrila koliko je para dobila od Soraje

Aleksandra Mladenović pjevala je na proslavi 33. rođendana Soraje Vučelić u Beču, a pratioci već danima gledaju šok snimke sa ovog događaja gdje je bakšiš u prvom planu.

Voditeljka RTS u žestokoj akciji sa Bjelinim sinom (18+)

Milica Tomašević jedna je od voditeljki emisije „Luda narodna noć“ na RTS, ali gledaoci imaju priliku i da je gledaju i u seriji „Senke nad Balkanom“, u kojoj ima vrlo upečatljivu ulogu prostitutke.

Dogodilo se na današnji datum, 20. novembar

Danas je srijeda, 20. novembar, 324. dan 2019. Do kraja godine ima 41 dan.

Vic dana: Zadaća od 200 riječi

Učitelj reče djeci: "Djeco, napišite za domaći zadatak malo duži tekst od 200 riječi. Pisaćete o tome kako ste proveli vikend."

Zgrada u kojoj se rodio Hitler postaje sjedište policije

Zgrada u austrijskom gradiću Braunau u kojoj je živio Adolf Hitler u budućnosti će se prenamijeniti u regionalno sjedište policije kako bi se spriječio neonacistički turizam na istorijskom području, odlučilo je austrijsko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Brod na kojem je dogovoren Prvi svjetski rat trune u Hrvatskoj

Nedaleko od Splita, u kojem je provela veći dio svog nevjerovatnog životnog vijeka, uz sam rub ribarske luke u Brižinama, od države, javnosti i istoričara stoji čuvena "Istranka", brod na kojem su moćni evropski carevi dogovorili početak Prvog svjetskog rata.

Šest mjeseci nakon bankrota Džejmi otvara 21 novi restoran

Poznati kuvar i televizijska zvijezda Džejmi Oliver planira da otvori nove restorane širom svijeta, samo šest mjeseci nakon što je zbog lošeg poslovanja bio primoran da zatvori većinu objekata u Velikoj Britaniji.

Pet znakova koji otkrivaju ženskaroša

On tačno zna kako osvojiti ženu. Zna šta treba napraviti ili reći kako biste se osjećale posebnom. Može vam se činiti kao idelana muškarac, ali razmislite o njegovim namjerama

Trebaju li se muškarci brijati ispod pazuha

Portal Men's Health proveo je malo istraživanje i potvrdio kako više od polovine muškaraca brije pazuhe. Oko 52 odsto kaže da je to iz estetskih razloga, a 16 odsto njih briju pazuhe jer im je lakše kada vježbaju.

Amidžić: Pijan sam vodio emisiju, probao sam drogu

Voditelj Ognjen Amidžić (44) priznao je da je pijan vodio svoju emisiju "Amidži šou", nakon čega je odmah i objasnio da je imao dobar razlog što se toliko opustio.

Iz oka Indijca izvađen crv od sedam centimetara

​Iz oka 70-godišnjeg Indijca ljekari su izvadili živog crva od sedam centimetara.

FBI otkrio: Najopasniji kriminalci Rakovi, Škorpije i Strijelci

VAŠINGTON - Nakon analize arhive zločina, američki FBI utvrdio je da je najviše onih koji čine kriminalna djela rođeno u određenom periodu godine, a to su najčešće osobe iz horoskopskh znakova Rak, Škorpija i Strijelac.

Povezane vesti