Danas

Danas

Dnevni list

Opasne posledice posete Makrona

Dvodnevna poseta francuskog predsednika protekla je u glamuru i pompi. Bila je to još jedna režija "suverenovih janičara" (izraz Živojina Pavlovića, koji se odnosio na Broza i njegove posilne), režija koja je surovu stvarnost preobrazila u veselu sliku.

Članak Opasne posledice posete Makrona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

UNS: Nosioci javnih funkcija dužni da trpe kritiku

Udruženje novinara Srbije pozvalo je nosioce javnih funkcija da argumentovano kritikuju medije, umesto što iznose paušalne ocene

Članak UNS: Nosioci javnih funkcija dužni da trpe kritiku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Najmanje 20 pobunjenika ubijeno u vazdušnim napadima u Egiptu

Najmanje 20 pobunjenika poginulo je danas u Egiptu u napadima egipatskih vazdušnih snaga čija meta su bili militanti Islamske države, saopštili su egipatski zvaničnici.

Članak Najmanje 20 pobunjenika ubijeno u vazdušnim napadima u Egiptu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Sandžak Danas – 19. jul 2019.

Redovni dodatak dnevnog lista Danas. Izlazi svakog petka u okviru štampanog izdanja, a možete ga pročitati i ovde u PDF formatu.

Članak Sandžak Danas – 19. jul 2019. se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Braničevo – 19. jul 2019.

Redovni dodatak dnevnog lista Danas. Izlazi svakog petka u okviru štampanog izdanja, a možete ga pročitati i ovde u PDF formatu.

Članak Braničevo – 19. jul 2019. se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Najjeftinije telefoniranje sa Crnom Gorom, najskuplje sa Egiptom

Oko milion građana Srbije će ovog leta provesti godišnje odmore u inostranstvu, a svake godine po povratku sa odmora na adrese telekomunikacionih kompanija i RATEL-a stižu žalbe na uvećane telefonske račune.

Članak Najjeftinije telefoniranje sa Crnom Gorom, najskuplje sa Egiptom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Ukradena slika Van Hujsuma vraćena muzeju

Slika mrtve prirode koju je tokom povlačenja iz Italije u Drugom svetskom ratu jedan nemački vojnik ukrao i poslao ženi vraćena je danas u firentinsku galeriju Ufici, najvećim delom zahvaljujući neumornoj kampanji njenog direktora, Nemca Ajkea Šmita.

Članak Ukradena slika Van Hujsuma vraćena muzeju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

HBIS: Nova investicija vredna 80 miliona dolara

Svečana ceremonija polaganja kamena temeljca za novu liniju aglomeracije u smederevskoj železari biće održana u sredu 24. jula u 11 časova, saopštila je danas HBIS grupa.

Članak HBIS: Nova investicija vredna 80 miliona dolara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Bećaj: Ostavka Haradinaja moralni čin odgovornog lidera

Politički analitičar Beljulj Bećaj ocenio je danas da je odluka premijera Kosova Ramuša Haradinaja da podnese ostavku zbog poziva da se u svojstvu osumnjičenog pojavi pred Specijalnim sudom za zločine OVK, "dokaz moralnog čina odgovornog nosioca državnih funkcija koji je uvek spreman da se suoči sa sumnjama na njegovo delovanje tokom rata".

Članak Bećaj: Ostavka Haradinaja moralni čin odgovornog lidera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Naprednjaci nisu spremni za dijalog

Posle veoma oštrog odgovora advokata Rodoljuba Šabića, doskorašnjeg poverenika za informacije od javnog značaja u Danasu ("Šabić: Aleksandar Martinović potcenjuje pamet građana, 15. jul 2019) na neargumentovan i klevetnički istup šefa naprednjaka na poslednjoj sednici Skupštine Srbije, očekivao sam njegovo reagovanje, ali ga nisam dočekao.

Članak Naprednjaci nisu spremni za dijalog se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Kosovo i ratni zločini: Premijer Ramuš Haradinaj podneo ostavku, drugi put

ARMEND NIMANI/BBCRamuš Haradinaj Predsednik Vlade Kosova Ramuš Haradinaj saopštio je da podnosi ostavku posle poziva da se kao osumnjičeni pojavi pred Specijalnim sudom za ratne zločine počinjene na Kosovu. „Posle ostavke, mandat vraćam narodu i vi ste prvi koje o tome obaveštavam“, rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare u Prištini posle sednice vlade, prenosi […]

Članak Kosovo i ratni zločini: Premijer Ramuš Haradinaj podneo ostavku, drugi put se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

U novom broju magazina „Galaksija“ priča o sto najboljih naučnika koji rade u Srbiji

Obnovljeni naučni magazin "Galaksija" i u novom broju donosi temu za koju se može reći da predstavlja pravi novinarski podvig.

Članak U novom broju magazina „Galaksija“ priča o sto najboljih naučnika koji rade u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Počinje likovna kolonija ,,Vranje 2019″

U ponedeljak 22. jula počinje likovna kolonija ,,Vranje 2019".

Članak Počinje likovna kolonija ,,Vranje 2019″ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Zorana Mihajlović sa medijima na safariju istočnim krakom Koridora 10 (FOTO)

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović bila je danas sa predstavnicima medija na safariju istočnim krakom Koridora 10 i tom prilikom istakla da sve što su novinari i gosti na obilasku mogli da vide nije postojalo pre dve godine.

Članak Zorana Mihajlović sa medijima na safariju istočnim krakom Koridora 10 (FOTO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Obradović: FK Borac doveden do prosjačkog štapa i izbačen iz lige zbog političara

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je danas da je čačanski fudbalski klub (FK) Borac "doveden do prosjačkog štapa, ubijen lošim poslovanjem i dugovima, likvidiran kao klub i izbačen iz lige u još niži rang takmičenja gde će se takmičiti pod novim imenom".

Članak Obradović: FK Borac doveden do prosjačkog štapa i izbačen iz lige zbog političara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Povezane vesti