Danas

Danas

Razrešeni potpredsednici SDSM i generalni sekretar SDSM

Centralni odbor SDSM razrešio je večeras svih šest potrpredsednika i generalnog sekretara te vladajuće partije u Severnoj Makedoniji.

Članak Razrešeni potpredsednici SDSM i generalni sekretar SDSM se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Najveći stereotipi su da je narod sa Kosova glup i zatucan

Najveći stereotipi u vezi sa ljudima su da je narod sa Kosova glup, zatucan i neobrazovan i od skoro da svi imamo puno para, navodno zbog duplih plata.

Članak Najveći stereotipi su da je narod sa Kosova glup i zatucan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Atalanta i Inter u Ligi šampiona, Empoli ispao iz Serije A

Fudbaleri Atalante i Intera plasirali su se u Ligu šampiona posle današnjih utakmica poslednjeg kola Serije A.

Članak Atalanta i Inter u Ligi šampiona, Empoli ispao iz Serije A se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

U Srbiji na četiri biračka mesta glasala 1.994 državljana Hrvatske

Na četiri glasačka mesta u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Hrvatske u Srbiji su glasala 1.994 državljana Hrvatske s biračkim pravom.

Članak U Srbiji na četiri biračka mesta glasala 1.994 državljana Hrvatske se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Projekcije: Francuskoj krajnjoj desnici više glasova nego Makronu na izborima za EP

Krajnje desna francuska stranka Nacionalno okupljanje Marin Le Pen osvojila je više glasova od stranke Republika u pokretu predsednika Francuske Emanuela Makrona na današnjim izborima za Evropski parlament, objavile su agencije za istraživanje javnog mnjenja.

Članak Projekcije: Francuskoj krajnjoj desnici više glasova nego Makronu na izborima za EP se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Tri osobe poginule, najmanje osam ranjeno u tri eksplozije u Katmanduu

Tri osobe su poginule i najmanje osam je ranjeno danas u tri eksplozije u različitim delovima Katmandua, a policija Nepala sumnja da je za napad odgovorna zabranjena komunistička grupa.

Članak Tri osobe poginule, najmanje osam ranjeno u tri eksplozije u Katmanduu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Pobeda vladajuće partije u Poljskoj

Vladajuća Partija prava i pravde pobedila je na izborima za Evropski parlament u Poljskoj, a prema rezultatima izlaznih anketa, koje je uradila agencija Ipsos, osvojila je 42,6 odsto glasova.

Članak Pobeda vladajuće partije u Poljskoj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Bakić: Izbori neće smeniti aktuelnu vlast

Sociolog Jovo Bakić ocenio je večeras da izbori neće smeniti aktuelnu vlast jer, kako navodi, "mafijaška vlast nikada ne odlazi dobrovoljno".

Članak Bakić: Izbori neće smeniti aktuelnu vlast se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Potonuo brod na jezeru Mai Ndombe, najmanje 30 mrtvih

Najmanje 30 ljudi je izgubilo život, a oko 200 se vode kao nestali kada se potopio brod na jezeru Mai Ndombe u Kongu, saopštile su lokalne vlasti.

Članak Potonuo brod na jezeru Mai Ndombe, najmanje 30 mrtvih se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Brazil: Pristalice predsednika Bolsonara demonstriraju mu podršku na ulicama

Hiljade dmonstranata su se danas okupile na ulicama brazilskih gradova kako bi iskazale podršku predsedniku Žairu Bolsonaru, koji se suočava sa nekoperativnim kongresom, uličnim protestima, porodičnim koruptivnim skandalom i padom podrške samo pet meseci posle preuzimanja kormila države.

Članak Brazil: Pristalice predsednika Bolsonara demonstriraju mu podršku na ulicama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Projekcije Evropskog parlamenta: Ubedljiva većina za proevropske stranke

Tradicionalne političke partije ostvarile su slabije rezultate na izborima za Evropski parlament (EP) nego ranije, ali će čvrsto proevropske stranke imati ubedljivu većinu, pokazuju prve projekcije tog tela Evropske unije.

Članak Projekcije Evropskog parlamenta: Ubedljiva većina za proevropske stranke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Evropska izborna noć večeras u Beogradu (FOTO)

Manifestacija Evropska izborna noć povodom završetka izbora za Evropski parlament (EP) i praćenja izbornih rezultata održava se večeras u Beogradu.

Članak Evropska izborna noć večeras u Beogradu (FOTO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Bastać: Nesreće na gradilištima odgovornost svih koji ignorišu zakon i mišljenje struke

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać ocenio je danas da učestale nesreće na srpskim gradilištima kao i pravni, urbanistički i građevinski haos u Beogradu zahtevaju odgovornost svih koji su "ignorišući zakon kao i mišljenje struke ugrozili živote radnika".

Članak Bastać: Nesreće na gradilištima odgovornost svih koji ignorišu zakon i mišljenje struke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Hortikultura zajednički posao

Završna konferencija projekta ROSIS4H - "Ponovno otkrivanje mogućnosti za razvoj hortikulture kroz održivi uticaj u prekograničnom području" održana je u Centru za stručno usavršavanje u Šapcu.

Članak Hortikultura zajednički posao se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Carska bašta iz Zrenjanina dobila novu hladnjaču, investicija tri miliona evra

Preduzeće za proizvodnju i trgovanje povrćem i voćem Carska bašta iz Zrenjanina pustilo je u rad novu hladnjaču i automatizovanu liniju za pranje, sortiranje i pakovanje šargarepe. Objekat od 3.600 kvadratnih metara smešten je u Ulici Tihomira Ostojića u Zrenjaninu.

Članak Carska bašta iz Zrenjanina dobila novu hladnjaču, investicija tri miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Povezane vesti